Kedves Érdeklődő!

Ha szeretnél egy nagyszerű közösség tagja lenni, találkozni az ideérkező cserediákokkal, nyelveket és kultúrákat megismerni, illetve a legjobb budapesti bulikon és külföldi utazásokon részt venni, akkor köztünk a helyed.

Megtalálhatsz minket a félév első két hetében az E épület főlépcsőjénél lévő standunknál. Valamint két alkalmat is biztosítunk idén számodra, hogy a klasszikus Infóest formájában is megismerkedhess szervezetünkkel. Az első alkalom február 7-én este 7 órától lesz a C107-es teremben, a második pedig február 11-én szintén este 7 órától a C108-as teremben. További információt a Facebook eseményünknél találsz.

A jelentkezéshez ki kell töltened egy regisztrációs formot és egy doodle linken tudsz interjú időpontot választani. Mindkét dokumentum kitöltése szükséges a jelentkezéshez.

Ezután a doodle dokumentumban megjelölt időpontban várunk Téged az irodánkba egy 15-20 perces felvételi beszélgetésre (Budapesti Corvinus Egyetem, E épület (főépület), diákszervezetei folyosó, 7-es szoba).

A sikeres felvételi beszélgetést követően (amelyről e-mailben értesítünk), szeretettel várunk Téged a 2 napos bevonó táborunkba, március 2-3-án, ahol a felvettek számára a részvétel kötelező. Ezen a két napon workshopok, előadások és játékok várnak rád, hogy jobban megismerhessük egymást és beleláthass a szervezet működésébe.

Ezzel viszont még nem válsz automatikusanaktív tagunkká, azt a szervezeti aktivitásod által tudod elnyerni. Mindenkit nagyon szívesen várunk, szóljatok a barátaitoknak is!