Kedves Érdeklődő!

Ha szeretnél egy nagyszerű közösség tagja lenni, találkozni az ideérkező cserediákokkalnyelveket és kultúrákat megismerni, illetve a legjobb budapesti bulikon és külföldi utazásokon részt venni, akkor köztünk a helyed.

Először egy infóest keretében lesz lehetőséged többet megtudni a szervezetünkről, szeptember 18-án, este 7 órakor. Pontos helyszínnel kapcsolatban kövesd a Facebook eseményünket.

A jelentkezéshez ki kell töltened egy regisztrációs formot és egy doodle linken tudsz interjú időpontot választani. Mindkét dokumentum kitöltése szükséges a jelentkezéshez.

Ezután a doodle dokumentumban megjelölt időpontban várunk Téged az irodánkba egy 15-20 perces felvételi beszélgetésre (Budapesti Corvinus Egyetem, E épület (főépület), diákszervezetei folyosó, 7-es szoba).

A sikeres felvételi beszélgetést követően (amelyről e-mailben értesítünk), szeretettel várunk Téged a 2 napos bevonó táborunkbaoktóber 7-8-án, ahol a felvettek számára a részvétel kötelező. Ezen a két napon workshopok, előadások és játékok várnak rád, hogy jobban megismerhessük egymást és beleláthass a szervezet működésébe.

Ezzel még nem válsz aktív tagunkká, azt a szervezeti aktivitásod által tudod elnyerni. Mindenkit nagyon szívesen várunk, szóljatok a barátaitoknak is!