*** The following event is for Hungarian students ***

Minden évben többszáz külföldi diák választja célállomásául Budapestet és a Corvinust az Erasmus és egyéb csereprogramok keretein belül. Az Erasmus Student Network (ESN) egy nemzetközi mentorszervezet, melynek célja az ideérkező nemzetközi diákok támogatása és segítése. A Corvinus egyike annak a több mint 530 felsőoktatási intézménynek, ahol az ESN jelen van.

Most itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz az ESN Corvinus lelkes önkénteseihez! Ha szeretnél egy nagyszerű közösség tagja lenni, esetleg megismerni az ideérkező cserediákokat, illetve a legjobb budapesti bulikon és külföldi utazásokon részt venni, akkor az ESN-ben a helyed!

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, várunk szeretettel február 7-én, szerdán 19 órakor az infóestünkön az E.236-os teremben!

A felvételi folyamat három részből áll:
1. Egy rövid form kitöltése
2. Egy kb. 20 perces interjúbeszélgetés, hogy egy kicsit jobban megismerkedhessünk egymással – erre február 12-21. között egy neked megfelelő időpontban kerül majd sor, amelyre Doodle-n keresztül tudtok jelentkezni.
3. A sikeres interjú után pedig szeretettel várunk a február 24-25-i csapatépítő táborunkba!

Amennyiben sikerrel teljesíted a felvételi mindhárom részét, felvételt nyersz az ESN Corvinus csapatába, és máris belevetheted magad a a diákszervezeti életbe és a nemzetközi közegbe.

Ha érdekel a lehetőség, ne felejtsd el visszajelölni az eseményt, hogy minél gyorsabban értesülj minden új infóról!

Üdv,
ESN Corvinus

Date: 
07/02/2018 to 24/02/2018
Address: 
Hungary