[THIS EVENT IS FOR HUNGARIAN STUDENTS ONLY]

Regisztrációs form: https://goo.gl/forms/q99W6pfeN3NcCSkc2
Interjúra jelentkezés: https://doodle.com/poll/btxix2nyf5idctms
Jelentkezési határidő: az utolsó szabad interjú időpontig

Kedves Corvinusos diák!

Szeretnél egész évben egy nemzetközi atmoszférában tevékenykedni, találkozni az egyetem cserediákjaival, utazni és bulizni velük? Jó helyen jársz! Gyere el az ESN Corvinus nyílt napjára, és csatlakozz hozzánk!

Minden évben több száz külföldi diák választja célállomásául Budapestet és a Corvinust az Erasmus és egyéb csereprogramok keretein belül. Az Erasmus Student Network (ESN) egy nemzetközi nonprofit mentorszervezet, melynek célja az ideérkező nemzetközi diákok támogatása és segítése. Ezek mögött egy igazán összetartó csapat áll, aminek most te is a tagja lehetsz! Különböző teamekben dolgozunk, így biztosan találsz legalább egy területet, amiben szeretnél elmélyülni, de vannak olyan dolgok – időmenedzsment, döntéshozatal – amiben mindenképp tudsz fejlődni!

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, akkor gyere el két infóestünk egyikére!

Időpontok és helyszínek:
Február 7., C107-es terem
Február 11., a C108-as terem

Hogyan zajlik a felvételi folyamat?
Ha kitöltötted a regisztrációs form-ot, akkor egy felvételi beszélgetés vár rád, amelynek időpontjára hamarosan doodle-ön keresztül tudsz majd jelentkezni.
A sikeres felvételizőkkel egy két napos bevonó táborban szeretnénk jobban megismerkedni. A bevonó tábor időpontja március 2-3., amelyen a felvettek számára kötelező a részvétel. Ezen a két napon játékokkal és workshopokkal várunk benneteket, hogy jobban megismerjük egymást és beleláthass a szervezet működésébe.

Ha van bármi kérdésed a szervezetünkkel vagy a bevonó táborral kapcsolatban, írj nekünk bátran (Facebookon, a board@esncorvinus.com vagy a mark.ilcsik@esncorvinus.com címekre)!

Várunk szeretettel!
ESN Corvinus

Date: 
07/02/2019 to 21/02/2019
Address: 
Hungary