Szia!

Tudtad, hogy minden félévben közel 700 külföldi diák érkezik Erasmus és egyéb csereprogrammal az egyetemünkre? Tudtad, hogy számukra lett létrehozva az Erasmus Student Network (ESN) nevű mentorszervezet, mely 37 országban és 500+ felsőoktatási intézményben van jelen világszerte? 
Az ESN egy olyan non-profit diákszervezet, amely lényegében csakis olyan lelkes önkéntesekből áll, akik szívesen segítik külföldi félévüket töltő diákok beilleszkedését adott egyetemre/városba/országba. 
Ha esetleg te is szívesen ismerkednél, kötnél barátságokat és szórakoznál külföldről érkező cserediákokkal itt a lehetőség! 

Tehát ez miért is jó Neked?
ez egy remek lehetőség arra, hogy:
- a tantermeken kívül is gyakorold/fejleszd meglévő nyelvtudásodat,
- új barátságokat köss a világ minden pontjáról (Amerikától kezdve Európa összes országán át egészen Ázsiáig) érkező diákokkal 
- felkészülj külföldi tanulmányaidra
- valamint, hogy egy teljesen nyitott, jófej csapat tagja legyél! 

Ha sikerült felkelteni érdeklődésedet várunk szeretettel február 10-én szerdán az egyetem E épület 207-es termében.
Illetve az Infóest "kötött" keretei után egy kötetlen beszélgetést is tervezünk egy az egyetemhez közel fekvő vendéglátó egységben.

Felvételre lehetőség a február 20-21-es hétvégén megrendezésre kerülő bevonónk alatt lesz, amikor is közösen elmegyünk egy hétvégére valahova, amit csak az Infóesten hozunk nyilvánosságra. Erről és minden másról az Infóestünkön és az oldalunkon tájékozódhatsz.

Üdv,
ESN Corvinus

Date: 
10/02/2016 - 19:00
Place: 
Budapesti Corvinus Egyetem C.207
Address: 
Hungary
  • Everyone is invited.